• български
  • English

Сашка

Сашка

Леля кота

 
Сашка е леля котка на достойна възраст и с характер. Тя е видяла вече какво ли не в този живот, имала е много приключения и се е справила с всичко, дори когато шансовете не са били на нейна страна.

Сашето има бъбречна недостатъчност, която не й създава проблеми към момента, но е нужно периодично да се проследява бъбречната функция от лекар, и при необходимост да приема хранителни добавки. Това също означава, че Сашка може да хапва единствено мокра храна (без гранули).

Принцесата се разбира и съжителства добре с други женски котки, но не толкова с мъжките. Може да живее и без други котки, защото обожава да е център на човешкото внимание. Ако искаш да осиновиш спокойна и благодарна котешка приятелка, с която да си правите компания на дивана, Сашка е твоя човек!

 

 

Пол Ж
Възраст 4
Цвят Сив & бял
Козина Къс
Кастрация Да
Разбира се с деца Да
Разбира се с други котки Да
Намира се в Варна
* Всички котета се предават на осиновителите с европейски паспорт, микрочип и договор за осиновяване. Котетата, които не са кастрирани в момента на осиновяването защото са прекалено млади задължително се кастрират от осиновителите когато навършат подходяща възраст.