• български
  • English

Сиена

Сиена

Дива(ненце)

 
Сиена не е обикновено коте – тя е сиамска сензация с характер! Изключително социална и обичлива, Сиена жадува за внимание като звезда на червения килим и безсрамно ще парадира пред всеки, който е готов да я почеше зад ушите. Като всяка звезда, Сиена има комплекс на примадона, що се отнася до други котки. Тя демонстрира ясно, че не желае да има нищо общо с тях, затова търси дом без котки, където ще царува върховно като единствения космат монарх.

Сиена никога няма да се отдалечи от теб – независимо дали работиш, вършиш домакинските задачи или просто си почиваш, тя ще бъде там, залепена до теб като мъничка, пухкава сянка. Искаш да си вземеш почивка и да поиграете? Сиена е готова! Искаш да се гушкате? Тя вече мърка до теб! С нея и никога няма да ти е скучно и винаги ще имаш компания, която превръща всеки момент заедно в незабравимо приключение.

Ако си готов да добавиш нотка сиамска подправка към живота си и да станеш верен слуга на Сиена, не се колебай и кандидатствай сега!

 

 

Пол Ж
Възраст 1 г.
Цвят Сиамски
Козина Къс
Кастрация Да
Разбира се с деца Да
Разбира се с други котки Не
Намира се в София
* Всички котета се предават на осиновителите с европейски паспорт, микрочип и договор за осиновяване. Котетата, които не са кастрирани в момента на осиновяването защото са прекалено млади задължително се кастрират от осиновителите когато навършат подходяща възраст.