• български
  • English

Зая

Зая

Госпожица Гуш

Зая е чудесна домашна котчица, която е влюбена в хората. Тя може да стои и да мърка в скута ти безсрочно – никога няма да й омръзне и сама да стане и да си тръгне. Зая постоянно търси човешко внимание и го обожава във всичките му форми. Обича компанията на малки деца и хич не се притеснява от тяхното внимание.
Зая обожава хората, но за сметка на това не е фен на котките. Може да живее заедно с други котки (и е свикнала така), но за нея най-подходящо да няма котешка навалица и млади диваци, които да я закачат и да искат да играят с нея. В компанията на някой възрастен или по-мързелив кот, който да я игнорира, както тя ще игнорира него, или само на човеци ще се чувства най-добре.
Зая търси Човек, при когото ще бъде много специална Принцеса, и ще получи нужното внимание, което изисква кралската й особа.


Пол Дама
Възраст 6 години
Цвят Бяло и черно
Козина Къса
Кастрация Да
Разбира се с деца Да, страхотна е с деца
Разбира се с други котки Да
Намира се в София
* Всички котета се предават на осиновителите с европейски паспорт, микрочип и договор за осиновяване. Котетата, които не са кастрирани в момента на осиновяването защото са прекалено млади задължително се кастрират от осиновителите когато навършат подходяща възраст.