• български
  • English

Мечо

Мечо

Най-добрият приятел

 

Мечо е дружелюбен и привързан социален котак, който бързо печели сърцата на всеки, когото срещне. Той жадува за внимание, което го прави перфектният спътник за тези, които търсят котешки приятел с безгранична енергия и много любов за споделяне. Пухкавият Мечок е приятелски настроен не само към хората, разбира се прекрасно и с други котки. Около тях е изцяло спокоеон и нереактивен, дори при пръва среща. Той е най-добрият екипен играч и може да живее хармонично с други животни.

Мечо може да е с липсващо задно краче, но ако не ти го посочим, няма да го забележиш! Това е защото тази подробност по никакъв начин не спира и дори не забавя Мечо ни най-малко. Намерен скитащ на улицата със стара, напълно зарастнала травма, той веднага показа маниери на опитен домашен котарак, щом се озова в домашна среда. Има си хигиенни навици, няма страх от хора и е общителен и игрив. Това ни подсказва за минал живот, изпълнен с топлина и любов в домашен уют.

Мечо е в блестящо здраве, въпреки колоритното си минало и FIV-положителния му статус. С перфектни зъбки и здрава имунна система, той е готов да поеме света с усмивка на лицето и блясък в очите. Мечо не търси просто дом – той търси специален Приятел, който споделя неговата жажда за живот и е готов да му посвети вниманието и времето, което заслужава. Ти ли си този Приятел?

 

 

Пол Мъж
Възраст 5 години
Цвят Оранжев
Козина Дългокосмест
Кастрация Да
Разбира се с деца Да
Разбира се с други котки Да
Намира се в София
* Всички котета се предават на осиновителите с европейски паспорт, микрочип и договор за осиновяване. Котетата, които не са кастрирани в момента на осиновяването защото са прекалено млади задължително се кастрират от осиновителите когато навършат подходяща възраст.